Loading

Predstavljanje knjige Milana Obradovića

Knjiga „Među Moravama put“ Milana Obradovića najnovije je izdanje Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, objavljeno polovinom ove godine. Reč je o zanimljivom putopisnom štivu, u prozi i stihu, pisanom sa puno ljubavi, pažnje prema istorijskim činjenicama i čistoti jezika. Otac sa svoje dvoje dece putuje biciklom stazama i putevima svetih Ćirila i Metodija.

Milan Obradović je rođen u Inđiji, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je elektrotehniku u Beogradu, a doktorirao fiziku u Belgiji. Živi u Portugaliji, radi u Međunarodnoj laboratoriji za nanotehnologiju, otac je petoro dece. Ovo mu je prva knjiga.

Otac Vojislav Bilbija u recenziji  knjige navodi: „Gospodu slava i hvala da se pojavila ovako topla i mila lektira. „Među Moravama put“ je prekrasna priča ljubavi roditelja i djece kroz njihovo putovanje puno romantičnih dogodovština, obogaćena objašnjenjem divnih riječi, originalnih ilustracija, a sve to je izašlo iz srca i duše autora.“

Knjiga će biti predstavljena 29. avgusta 2019. godine, u 18 sati, u čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, a o njoj govore recenzenti otac Vojislav Bilbija i Ljiljana Dugalić, koja je i urednik izdanja, te sam autor. U programu učestvuje Pevačka grupa KUD „Soko“ iz Inđije,  a moderator je Vesna Stepanović.

Dobro došli na dobro mesto!