Loading

Сусрети библиографа

Објављено 1984. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’83
Објављено 1985. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’84
Објављено 1986. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’85
Објављено 1988. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’86 и ’87
Објављено 1990. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’89
Објављено 1995. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’91 и ’93
Објављено 1996. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’95
Објављено 1997. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’96
Објављено 1999. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’98
Објављено 2002. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића 2000
Објављено 2003. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’02
Објављено 2005. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’04
Објављено 2007. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’06
Објављено 2010. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’08
Објављено 2012. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’10
Објављено 2013. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’12
Објављено 2016. године
Зборник радова Сусрети библиографа у спомен на др Георгија Михаиловића ’14