Loading

Представљање књиге Драгане Стојановић „Међу нама“

Народна библиотека „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији наставља успешну сарадњу са невладиним сектором. Са Удружењем „Култури с љубављу“ из Инђије и Удружењем грађана „Крик“ из Београда Библиотека организује представљање књиге „Међу нама“ ауторке Драгане Стојановић.

Драгана Станојевић (1984) још током детињства у Лесковцу почиње да пише песме. Своју прву и једину збирку песама „Ја и ти, моје невероватно“ објавила је 2006. године, током студија немачког језика и књижевности на Филолошком факултету у Београду.

Још пре дипломирања почиње да ради у Студију за стране језике „Школа за опстанак“ као професор немачког језика, а касније у интернационалној школи „ПРИМА“, где ради и данас.

Едукује се у области гешталт психотерапије у Гешталт студију Београд, тренутно радећи као терапеут под супервизијом. Завршила је курс yumeiho масаже, где је усвојила теоретска и практична знања о телу.

Књигу прозних текстова „Међу нама“ објављена је 2017. године, у издању „Крика“ из Београда.

Прича Драгане Станојевић „Цена слободе“ објављена је у збирци прича више аутора „Имам нешто да ти кажем“.

Драгана Станојевић дубоко се клања поезији, сматрајући је књижевном формом са највише душе, али се сама определила за прозу, макар на неко време, док не сретне прави стих.

Књига прозе „Међу нама“ биће представљена у читаоници Народне библиотеке „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији, 22. марта 2018. године, са почетком у 18 сати.