Loading

Susreti bibliografa

Objavljeno 1984. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’83
Objavljeno 1985. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’84
Objavljeno 1986. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’85
Objavljeno 1988. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’86 i ’87
Objavljeno 1990. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’89
Objavljeno 1995. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’91 i ’93
Objavljeno 1996. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’95
Objavljeno 1997. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’96
Objavljeno 1999. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’98
Objavljeno 2002. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića 2000
Objavljeno 2003. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’02
Objavljeno 2005. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’04
Objavljeno 2007. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’06
Objavljeno 2010. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’08
Objavljeno 2012. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’10
Objavljeno 2013. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’12
Objavljeno 2016. godine
Zbornik radova Susreti bibliografa u spomen na dr Georgija Mihailovića ’14