Loading

Припремна настава за српски језик

Народна библиотека „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији организује припрему за полагање завршног испита из српског језика у основном образовању и васпитању за школску 2019/2020. годину. Припремну наставу на основу „Збирке задатака из Српског језика за завршни испит у основном образовању и васпитању : за школску 2019/2020. годину“, држаће Нина Леро,  професор српског језика и књижевности,  и Јован Џабић, професор српске књижевности и језика, који имају вишегодишње искуство у раду са децом школског узраста, те постигнуте запажене резултате на такмичењима општинског и окружног нивоа.

Часови ће се одржавати суботом, почев од 7. марта 2020. године, у времену од 10 до 11 сати, у читаоници Библиотеке.

Изузетно, прве суботе (7. марта 2020. године), час ће бити одржан са почетком у 12 сати, због одржавања општинског такмичења из књижевности и окружног такмичења из математике.

Потребно је да ученици обезбеде материјал неопходан за рад (свеске, оловке, гумице и збирке задатака). Додатне тестове, презентације, квизове знања и приручнике обезбедиће предавачи, како би ученици на што бољи начин савладали области предвиђене за полагање завршног испита.

Заинтересовани ученици осмих разреда могу да се пријаве на број телефона 022 551 378, као и лично у Библиотеци. Пријаве се примају до попуне места.

Припремна настава је потпуно бесплатна.